Karenina

Oj oj oj...

Allmänt Permalink1

Jag har aldrig skrivit här i bloggen onykter men nu gör jag det. Jag har haft en så himla rolig kväll! (Bilder från kvällen finns på Facebook)- Daniel körde mig till syrran runt 18-tiden. Stod en bra stund o väntade utanför porten eftersom jag alltid glömmer hennes portkod. Men på den tiden hann jag prata med Carro borta i Florida och det var sååå skönt o höra hennes röst. Hon skulle ringa mig igen på måndag o berätta mer.
Puma var hemma, lika söt som vanligt. Satt o tjötade en stund med syrran och drack jägermeister o Red Bull. Gott gott. Sen mötte vi upp Marina o Katta och gick vidare till Swania där vi träffade resten av gänget. Där var det rätt mycket folk, åtminstone utomhus. Träffade några gamla vänner från förr och hade allmänt trevligt. Tess : "Hahaha, vilket jäkla nerköp"! angående en viss person. Och jag är beredd att hålla med=P

Gick vidare till Butler`s runt 11-tiden. Där träffade jag mina gamla teaterlärare OCH en mycket gammal teatervän. Vi började prata teater och var bägge lika sugna på att ta upp det igen så vi får se vad det blir till hösten. Hade vart riktigt kul, även för de omkring en så de slipper alla ens utsvävningar och ryck man får hemma pga teaterabstinens.

Näpp nu blir det sängen, på förmiddagen imorgon kommer mormor och sen ska jag ut igen på kvällen =)


Jag och my lovely storasyster på Swania

Jag och min kära syster
Till top