Karenina

En blåsig onsdag

Allmänt Permalink0

Åh. Jag skrev ett ganska långt inlägg som bara försvann precis. Så jag får korta ner det jag skrev lite. Idag har jag varit och skrivit kontrakt. Så för er som inte vet det så är jag inte på Torslanda längre utan nu blir det Pinifarina istället =)

Har hälsat på systeryster och Puma idag. Jag är så glad att jag har min syster. Hon finns alltid där, i alla lägen och hon är även som en bästa vän. Vi talar verkligen samma språk vilket är så skönt eftersom man inte behöver förklara allting in i minsta detalj. Tack för att jag har dig.

Hmm...När jag sitter här och skriver så funderar jag på om jag inte borde ha ett kontorsjobb istället för montör, för jag är en jäkel på att skriva snabbt ha ha. Men jag kom på att det skulle vara hemskt tråkigt.

Jag har fått tid för besiktning nu. De lär nog upptäcka några fel! Har redan upptäckt tre själv.

Det är märkligt hur musik kan påverka så mycket känslomässigt...Just nu sitter jag o lyssnar på en låt med Alphaville. Den skivan satte jag ofta på innan jobbet när jag bodde i Skara. Då jobbade jag i Skövde och trivdes så himla bra på det jobbet. Jag var glad i stort sett hela tiden. Jag längtade till jobbet och att sitta o prata med Sandelia på vägen dit.. Jag blev kär i Skara, i livet. Det var precis som om att jag var ett barn...som upptäckte helt nya känslor i mig själv, nya känslor för livet i allmänhet och det var underbart. Jag är helt säker på att den känslan jag upptäckte då, var lycka.

Black Celebration med Depeche Mode lyssnade jag mycket på när jag precis flyttat till min första lägenhet i Skara...Då var det jul, så jag förknippar den med jul och bra känslor. Jag förknippar den med den första kalla cidern jag öppnade i köket  innan Sandelia och Carro stormade in, redo för en partykväll med sina festutstyrslar och plattången i högsta hugg.

Heartbeats med The Knife lyssnade jag alltid på när jag gick till Scan på kvällen för att jobba. Visserligen var inte det jobbet så kul men det är bara bilder som ploppar upp i huvudet och hur jag kände och tänkte då.
Sen finns det en låt med Ebba Grön ( som för övrigt inte är nån av de bästa de gjort) men jag minns att jag ofta lyssnade på den första gången jag o Daniel var tillsammans för många år sedan, på bussen på väg till skolan...Så det är en låt jag förknippar med honom...Nykär, hans härliga doft, trött på skolan men glad för att det var teaterdag...

Till top