Karenina

Köpenhamn

Allmänt Permalink0

Och påsken detta år var mysig! På långfredagen hälsade jag på min kära syster som hade fest i Trollhättan hemma hos sig. Åkte till Vänersborg lite senare på kvällen och det slutade med att jag gick ut fast det inte var tänkt så...Men trevligt var det! Påskafton firade vi hemma hos pappa och Carin med sedvanlig påskmat och alla syskon. Även farmor & farfar kom på besök.

Kommande helg ska jag & Daniel åka till Danmark. Jag vann nämligen en resecheck på mitt jobb för tre år sedan. Då bodde jag i Skara och jobbade i Skövde. Egentligen borde jag fått delat den med de jag jobbade med för de gjorde ett precis lika bra jobb som jag men jag var coach och då blev det så..Hmm...

I vilket fall som helst så går den ut om en vecka så vi bokade en resa förra veckan till Danmark. Två nätter på ett 4-stjärnigt hotell mitt i Köpenhamn. Då ska vi gå på Tivoli och bara mysa...!  Och vem vet, man kanske får se en skymt av Thåström också =p Jag har sett honom ett par gånger när det inte varit konsert men då har jag blivit så nervös haha. Töntigt egentligen men kan inte hjälpa det.

Nä, nu ska jag utfodra mina små kissemissar och sedan ska jag krypa till kojs.
Till top