Karenina

All respekt

Allmänt Permalink0

Nu har jag bott här uppe i Stockholm i några veckor och idag är det dags för att åka hem och hälsa på alla. Ska gå bort till pendeln vid 11-tiden o sen får jag sitta på en buss i 7 timmar. Men det ska bli väldigt roligt att träffa alla.

Hur går det på skolan? Jag tycker verkligen det är hur roligt som helst, nu är man mer säker och har både klippt och färgat massor. Igår åkte jag och en annan elev till "Här" och inhandlade en hel del grejer som behövs. Det är inte billigt direkt men nödvändigt och väldigt kul =)

Nu ska jag berätta en sak som gjort mig helt faschinerad och 100% troende på mediala eller övernaturliga förmågor. Jag har varit hos en spådam. Jag har hört att hon ska vara väldigt bra och igår gjorde jag ett besök. Hon började med att spå mig i mina händer. Jag tänker inte berätta allt hon sa här på internet men hon började med att berätta om vad jag varit med om i mitt liv. Det var så träffande och så osannolikt att hon skulle kunna veta det som hänt mig att jag rös. Jag VILL så gärna berätta men det känns inte rätt att göra det här. Det lilla jag kan berätta är bara om hur jag är som person, hon sa att jag är väldigt öppenhjärtad, jag följer alltid mitt hjärta(bör tänka lite logiskt gällande mitt yrke) och att jag är lite naiv och alldeles för generös för mitt eget bästa. Folk utnyttjar mig.
Visst, det där skulle man ju kunna gissa, men inte det andra hon berättade.

Efteråt inträffade vissa saker som nästan gjorde mig och andra, väldigt konfunderande. Precis efteråt var jag mest chockad, men hela kvällen och morgonen har jag bara känt hur mycket jag tycker om den här spåkvinnan. Hon kändes så snäll...

Nu får vi se vad som händer på min resa genom livet.

So long!
Till top