Karenina

Stygn och surr i bilen

Allmänt Permalink0

Nyvaken. Somnade kl 11 idag! Kanske var för att jag somnade så tungt i bilen på vägen hem. Natten var helt OK, inte så värst mycket krångel. De ringde precis från sjukhuset i Lidköping och meddelade att stygnen i min stackars arm skulle tas bort på akutmottagningen imorgon. De har nämligen fastnat i armen...Ser ju inte direkt fram emot detta med tanke på  hur stygnen ligger under huden men jag får bita i nåt & hoppas att det går någorlunda fort.

Jag ska också hämta nycklarna till nya lägenheten imorgon. På torsdag eller fredag så börjar vi flytta. Det är ju Alla Helgons Dag på fredag så vi är lediga på torsdagnatten. Alltså bara 4 nätter denna veckan.

I helgen var jag & Daniel nere i Göteborg och senare på kvällen gick vi ut och åt med Delfs i Vänersborg. Sen gick vi hem till oss, drack lite gott och spelade kort.

Söndagen blev en vilodag och jag tog igen all förlorad sömn rejält...

MÅSTE byta till vinterdäck i veckan. Absolut senast till helgen. Skulle egentligen behöva lämna in bilen på service för det surrar i motorn & dessutom har jag lyckats rycka sönder ena dörrhandtaget vilket innebär att jag alltid måste öppna på passagerarsätet, hoppa in och öppna dörren till förarsätet för att sedan gå runt och hoppa in i bilen alternativt krångla mig över det ena sätet till det andra hahaha. Folk ger mig lite konstiga blickar ibland när jag håller på sådär.

Äh jag är så trött nu så känner bara att jag babblar massa onödig strunt.

Till top